ΠΡΟΦΙΛ

Η  Κ.Ο.Μ.ΕΤ Α.Τ.Ε. είναι όμιλος εταιρειών. Ιδρύθηκε το 1976 και δραστηριοποιείται επί 37 χρόνια, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα, τόσο στο χώρο των δημοσίων όσο και των ιδιωτικών έργων.  Αποτελεί μια από τις δυναμικότερα ανερχόμενες κατασκευαστικές εταιρίες.

Το 2008 Ιδρύθηκε η πρώτη θυγατρική εταιρεία του ομίλου, η “Τ&Τ Τεχνικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις" με εξειδίκευση στις τουριστικές εγκαταστάσεις.

Το 2010 ιδρύθηκε η "Ecoline Ενεργειακή", εξειδικευμένη σε έργα ηλεκτρομηχανολογικά,  υδραυλικά, Βιομηχανικούς και κτιριακούς αυτοματισμούς,   βιομηχανικές εγκαταστάσεις, και γενικότερα έργα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, έχοντας πιστοποιηθεί, με σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008, από την QMSCERT.

Η  Κ.Ο.Μ.ΕΤ Α.Τ.Ε.  κατέχει από το έτος 2000 το 45%  των μετοχών της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΓΕΚ ΑΤΕ, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των μεταλλικών βιομηχανικών κτιρίων,  μεγάλων ανοιγμάτων και ειδικότερα σε κατασκευές υψηλών απαιτήσεων όπως οι καπνοβιομηχανίες.

Διαθέτει πτυχίο 3ης τάξης για έργα οικοδομικά, οδοποιίας, ηλεκτρομηχανολογικά, 2ης τάξης για έργα υδραυλικά, λιμενικά, βιομηχανικά/ενεργειακά και οι κατασκευές της αφορούν πάσης φύσεως δημόσια και ιδιωτικά έργα. Παράλληλα δραστηριοποιείται και σε έργα μικρότερης κλίμακας όπως συγκροτήματα κατοικιών,  πολυτελής ιδιωτικές μονοκατοικίες και ανακαινίσεις διαμερισμάτων.

Η εταιρεία χάρις στο άρτια στελεχωμένο και βραβευμένο με διακρίσεις παγκόσμιας εμβέλειας μελετητικό της τμήμα, έχει την δυνατότητα να αναλαμβάνει ένα έργο στο σύνολο του, εκπονώντας τη μελέτη και στη συνεχίζοντας στην κατασκευή, μέχρι της πλήρους αποπερατώσεως του. σύμφωνα πάντοτε με τις ανάγκες κάθε πελάτη και με γνώμονα  την ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών της.

 Η  Κ.Ο.Μ.ΕΤ Α.Τ.Ε., μετά από 37 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μελέτης, της διαχείρισης και της κατασκευής, διαθέτει ιδιαίτερα έμπειρους συνεργάτες, τόσο σε επιστημονικό επίπεδο(μηχανικοί , αρχιτέκτονες, δικηγόροι κλπ ), όσο και σε τεχνικό (εργοδηγοί, χειριστές, τεχνικοί, ηλεκτρολόγοι, οικοδόμοι κ.τ.λ.), με τους οποίους στελεχώνει τα εργοτάξιά της, αποσκοπώντας στην άρτια εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνει.

Διαθέτει επίσης υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όσον αφορά οχήματα πάσης φύσεως, μηχανήματα έργου κι εργαλεία, τα οποία συμβάλλουν στο βέλτιστο δυνατόν αποτέλεσμα κατασκευής.

Η  Κ.Ο.Μ.ΕΤ Α.Τ.Ε. ενημερωμένη και διαρκώς εξελισσόμενη, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της, ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις δημοσίων και ιδιωτικών έργων, αποσπώντας πάντοτε τις καλύτερες κριτικές.